lauantai 19. helmikuuta 2011

Tiiivistelmää, vuosi 2010

Kiirettä on pitänyt ja päivitykset ovat jääneet ihan retuperälle...

Laitanpa nyt äkkiä pikatiivistelmää viime vuodesta ja sitten pääseekin jatkamaan tästä vuodesta :-)

Viime vuoteen mahtui suuri määrä ilon aiheita, mutta valitettavasti myös paljon surua.

Kesällä menetimme nuoren kasvattimme B. Kiss of the Tigerin viiden kuukauden ikäisenä kinnernivelen ocd'n takia. Loppuvuodesta rakas Unto, B. Hint of Respect nukkui pois 2,5 vuotiaana syövän vuoksi ja B. Kick of Luck jouduttiin lopettamaan reisiluun pahan murtuman seurauksena. Ennätyskuuman kesän murheellisena seurauksena B. Blah Blah Blah menehtyi lämpöhalvaukseen. Tämä nuorten koirien kuolema muistutti taas rakkaiden ystäviemme mahdollisesti lyhyestä elämästä ja sai varmasti monet halaamaan rakkaita koiriaan entistä kovemmin ja iloitsemaan vielä olemassa olevasta yhteisestä ajasta. Syvä osanotto koirien omistajille!

Vuosi 2010 meni Pattonilla toipuessa jalkaan sattuneesta pahasta onnettomuudesta. Jalasta poistettiin pectineuslihas, si-nivel käännettiin ja ristisiteen osittainen repeytymä korjattiin. Nyt poika alkaa olla taas kunnossa ja näyttelyynkin on ilmoittauduttu.

Ilonaiheita mahtui onneksi muuten mustaan vuoteen. Mm erikoisnäyttelyssä Riski oli ROP & BIS, joulukuussa Helsingin voittajassa Molla oli VSP voittajatittelillä ja Etta molemmissa näyttelyissä juniorivoittaja. Muitakin upeita näyttelytuloksia vuoteemme mahtui, mutta niiden muisteleminen tähän pikapäivitykseen ei nyt onnistu :-)
Suuret kiitokset ihanille kasvatinomistajillemme ahkerasta ja menestyksekkäästä näyttelyvuodesta!

Pikku-Fergie muutti Suomenmaahan monen mutkan kautta joulukuussa. Tämä kaunis neiti on hyvin tervetullut lisä Bullgrin's kokoonpanoon. Neidin ensimmäinen näyttely on huomenna Lohjalla :-)
Skotlannista saapui myös sihteerikkö Mildred, joka on jo Viivin kanssa kiertänyt näyttelyissä. Tänään Valmierassa tuli neidin ensimmäinen jun-CAC.

2010 toi myös useita mahtavia uusia jäseniä Bullgrin's tiimiin. Olen hyvin iloinen teistä ihanista jotka jaksatte tuoda koiria näytille ja pitää muutenkin yhteyttä. Valitettavasti vuoteen mahtui myös paljon oppimista luottamisesta ja luoton menettämisestä. Mutta se siitä!

Vuonna 2010 tehtiin paljon tärkeitä päätöksiä ja lopulta päätettiin pysyä Suomen kamaralla. Päätökseen vaikutti suuresti Saimin ihana pentue, josta onkin saatu paljon ilonaihetta! Toivottavasti näemme näitä nuoria miehiä paljon ja niistä kasvaa vanhempiensa tavoin kauniita ja terveitä koiria!

Tähän on hyvä päättää vuoden 2010 muistelu, ottaa oppia virheistä, kiittää viime vuodesta ja katsoa odottaen tulevaisuuteen! Mitä kaikkea jännittävää se tuokaan tullessaan :-)

Ei kommentteja: