lauantai 4. syyskuuta 2010

R.I.P., BISS, C.I.B. & kaikenlaista muuta...

kaikkea on tapahtunut... Paljon ja välillä rytinälläkin!

Aloitamme tuoreimmasta, eli Bullmastiffien ja Mastiffien erikoisnäyttelystä.

Riski, Fi Ch, LTW-10 Bullgrin's Hold The Tiger, oli ROP. Siihen Riski ei voittokulkuaan päättänyt, vaan oli upeasti koko näyttelyn kaunein koira, BISS.


kuva: Jari Anttonen


kuva: Jari Anttonen


Muutenkaan ei näyttelyssä hassummin pärjätty :-) Molla oli PN2. Etta voitti juniorluokan, Saimi & Patton saivat ERIn. Kasvattajaluokka 2 & KP.


kuva: Jari Anttonen


kuva: Jari Anttonen

Aikamoisen upea päivä siis!

Riski ROP & Trea VSP. Onnea Remarkabull- kenneliin Trean VSP-sijoituksesta!
kuva: Jari Anttonen

----------------

Patton käväisi ulkomailla saavuttaen kansainvälisen valionarvon, eli sai nimensä eteen kauniit kirjaimet C.I.B. :-) Paljon onnea Hienolle miehelle kotiväkineen!

----------------

Loppukesästä 2010 kohtasi meitä suunnattoman suuri suru!
Buffer, se erikoislaatuinen ja mahtava lady, nukkui pois. Vieläkään ei haluaisi myöntää todeksi, että tämä suuri persoona on poissa.
Kiitos kasvattaja-Johannalle tuesta ja kannustuksesta koko Bufferin elinaikana, ja myötäelämisestä Bufferin poismenon vuoksi!


Suurin kiitos samaan osoitteeseen menee tietenkin tästä maailman hienoimmasta bullmastiffirouvasta, jonka kanssa saimme viettää lähes 10 vuotta.

-----------------

Juhannuksen jälkeen jengiimme liittyi parisen koiruutta ulkomailta. Olle, Swebull's Rocket Crocket, muutti Siskon ja Hertan kanssa Vantaalle ja pienen Skottityttömme nyysi Oilin, Aunen ja Bertan Viivi. Ardhub Miss Murphin, kotoisammin Mildred, näyttää kotiutuneen Helsingin poppooseen mitä mainioimmin :-) Toivomme näkevämme neiti sihteerikköä sekä Pikku-OlleBullea tulevaisuudessa näyttelykehissä.
Toivotamme myös viikareille perheineen antoisaa yhteiseloa monen monta vuotta!


Mildred


Olle

3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

No johan oli aikakin päivitellä blogia :) Mildred lähettää pusuja erityisesti Riskille, Pattonille ja Ollelle, sekä 'isotsiskot' Oili ja Aune lähettävät kielipusuja pilven reunalle Buffer-äidille.

Bertta kiittää Satua ihanasta uudesta ystävästä, hyvin nyysitty mahtava uusi leikkikaveri pesueeseen, kun ei noi vanhemmat tunnu enää menossa mukana samalla lailla pysyvän pysyvän :D Bertta pitää huolta pikku prinsessan kunnosta ja maitohampaiden tippumisesta :)

Viivi ja tytöt

Viivi kirjoitti...

Ai niin ja luulenpa ettei tarvitse kauheasti toivoa..voisin veikata, että eiköhän meitä näyttekehissä pian nää ;D

Unknown kirjoitti...

Olle-poika lähettää kans pusuja ihanaisele Mildredille :)

Ja Satulle kiitokset hurmaavasta Pikku-Ollesta!

T. Sari, Sisko, Hertta ja Olle