torstai 11. joulukuuta 2008

Trouble, Trouble and more troubles...

Meitin joulunvihaajat vauhdissa...

Noin viikko sitten päätin aloittaa jouluvalmistelut. Löysin hienon huopaliinan ja kaikenlaista kivaa sisustusjuttua.

Samana iltana lähdimme käymään kylässä, ehkäpä kaksi tuntia... Tullessamme takaisin oli huopaliina pistetty viiden sentin paloiksi. Se oli ilmeisesti ruma!

Tänään kävin hakemassa uuden punaisen maton eteiseen, ja kun tulin takaisin oli amaryllis yritetty tappaa. Multaa jokapuolella. Uintireissulta palatessani löysin sydänkäpy-Muffinin vastasta joulukranssi suussa. Vastassa oli siis bullmastiffi jonkä pään tilalla oli suuri ovikranssi. Mitään se ei sieltä takaa nähnyt, mutta hauskaa sillä oli. Eikä minulla pokka pitänyt :-) Varsinaiset joulunvihaajat!

Tanskassa Trouble-neiti 5 kk on myös kunnostautunut tuolla saralla. Kasvit saavat kyytiä ja oikeastaan kaikki mihin neiti yltää. Ja sehän yltää...

Tänään Trouble-Up oli keksinyt että keittiön pöydällä oleviin ruokakuppeihin pääsee käsiksi kun siirtää tuolin keittiön tason viereen, kiipeää sille, siitä tasolle ja tasolta keittiön pöydälle. Sieltä omistaja sen löysi syömästä kovalla kiireellä. Ei ihan typerä tyttö.

Mitä oikeastaan voi odottaa kun nimeää koiran Double Trouble'ksi (Saimi) tai Here is Trouble'ksi (Trouble). Saa syyttää vain itseään :)

Tässä neiti Trouble eilen:


2 kommenttia:

Ira kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Ira kirjoitti...

Moikka!
Löysinpä sunkin blogin ja pääsin vähän tutkiskella. Kuulostaa kamalan tutulta noi joulunvihaushommat! Meillä Ninja-bulldoggi tuhosi joululahjoja ja kissat taas kantelevat joulupalloja ympäri kämppää. :)

Hyvää joulua koko poppoolle!