tiistai 2. syyskuuta 2008

kaikkea

Huh, kiirettä pitää ja päivitykset ovat kaikelta osin aivan jäljessä...

Pennut ovat lähteneet koteihinsa ja meidän ilonamme on nyt Möttönen, johon olemme kaikki totaalisen rakastuneita. Talossa on rauhallista, jopa liiankin... Paitsi kun Herra M äitinsä ja siskopuolensa kanssa painii pitkin lattioita. Jopa Matroona-Buffer leikkii innoissaan pikkuherran kanssa. Sitä se ei usein teekään!

Möttönen on myös innokas työläinen. Sen voi nähdä Tuusulan tai Pakkalan MM:ssä ahertamassa mahapalan tai lelun kanssa suurella innolla :-)

Joensuussa Jenna, Turbo ja Darra ovat taas tehneet loistavaa työtä! Turbo siirtyi tokon AVO-luokkaan ja sai 1. tuloksen sijoittuen luokkansa toiseksi. Darra teki debyyttinsä ALO-luokassa pistein 191 ja vieden luokkavoiton. Tämä veti kasvattajan jo sanattomaksi :-)

Gotlannissa Oili-Oivallinen oli VSP toiseen otteeseen tuoden tuliaisina myös CACIB'in.

Hämeenlinnan KV:ssä Mosse oli ROP serteineen ja CACIBeineen ja Oili VSP samalla setillä. Mosse loisti myös ryhmäkehässä ollen RYP4.

Herra Patton 5 kk järjesti aikamoisen shown toissapäivänä nielaisten ampiaisen... Kurkku turposi umpeen piston seurauksena ja Patton joutui hätäpäivystykseen. Kurkkuun tehtiin reikä putkineen, jonka kautta pikkuherra hengitti pari päivää. Ihan parilla harmaalla hiuksella ei tästä selvitty, mutta nyt putki on poissa ja Patton on oma itsensä jälleen! Kiitokset PetVetin lääkärille Pattonin hoidosta ja huolenpidosta! Kiitoksen myös Pattonin suurenmoisille omistajille! Poika ei olisi voinut saada parempaa kotia!

Nyt ei mieleen tule enempää "rästitöitä", mutta päivittelen sitten kun taas muisti pelaa... Nyt Möttönen iltapisulle ja nukkumaan.

Ei kommentteja: