maanantai 5. marraskuuta 2007

Norjan reissu

Kotona taas...

Lähdimme torstai-iltana matkaan Johannan ja Siiri-Sipulin kanssa kohti Etelä-Norjaa. Laivamatka sujui mukavasti tyttöporukalla Siirin näyttäessä maailmanmatkaajan elkeitä! Turhista ei hötkyillä ja mitään ei pelätä!

Perjantai meni ajaessa. Välillä pysähdyttiin päästämään pikkulikkaa ulos ja ottamaan kuvia! Tässä muutama menomatkalta:Perillä Gvarv'issa meitä odotti lämmin vastaanotto, illallinen ja pieni ja ihastuttava Monty-poika.
Meillä oli oma vierasmaja, jossa taas tyttöporukalla nukuimme kuin tukit, myös Siiri. Aamulla neiti huomasi viihtyvänsä Norjassa mainiosti! Kanat olivat ehkä sen elämän ihastuttavin juttu... Voi sitä riemun määrää kun ne siivekkäät pakenivat hurjaa 11- viikkoista. Opettipa pojankin tavoille, se raukka kun ei ollut aiemmin tajunnut...

Tapasimme myös Bullmastiffit Maybeen, Amyn ja tämän veljen Floydin ja Montypojan kasvattimummon-, ja -papan Lisbethin ja Fredin. Saimme myös ihailla Norjan upeita lenkkimaastoja, jotka hieman herättivät kateutta!Siirin sijoitusperhe oli todella mukava ja vaikka haikeaa oli tyttö luovuttaa, jäi todella hyvä mieli! Siiri on kuulemma ollut hyvin reipas ja jo löytänyt naapurin kissat, joita on kiva säikytellä...

Sunnuntaina jouduimme jättämään Norjan ja nämä ihanat ihmiset taaksemme ja lähtemään taas kotia kohti.Matkalla kävimme katsomassa Trudea koirineen Game Keeper's kennelissä ja Tommyn porukoita Av Showmann- kennelissä. Olipa siellä myös yksi raitapaita- kakara jonka tunnen jo ensihenkäisystä.. Johannan Brave as harry näytti viihtyvän Norjan lihapatojen äärellä mainiosti!

Laivamatka takaisin oli yhtä helppo kuin tulomatkakin... Monty oli myös maailmanmatkaaja joka otti kaiken yhtä rennosti kuin kaverinsakin.

Kiitos Johannalle matkaseurasta! Kaikki meni todella mukavasti!
Kiitos myös Sannalle Viljon (Montyn)hoitamisesta!


Tervetuloa Suomeen Viljo, eli Boston Lady's Once in a Blue Moon!

Sinua on odotettu!Ei kommentteja: