tiistai 5. kesäkuuta 2007

Eestin voittaja näyttely 2007, TallinnaReissumme alkoi enemmän tai vähemmän sähläyksellä kuten tapana on ;)
Laiva jolla meidän oli tarkoitus lähteä, päätettiinkin laittaa telakalle ja meidät siirrettiin laivaan joka oli perillä kello 2.00 yöllä.Siinä sitä sitten pirteinä näyttelyssä keikuttiin päivä, muttei turhaan...

Meidän supertyttö Gala, FinJW-05 Fin Ch Bullgrin's Be My Gala-Girl, oli näyttelyn VSP, sai CACIB'in, SERTin ja tuli Eestin valioksi ja Eestin voittajaksi 2007.

Maarit ja Gala ovat aikamoinen koirakko! Onnea vielä kerran!

Pieni Saimityttö, B. Double Trouble, (9 kk ja 2 päivää) oli kehässä kovin reippaana ja esiintyi hienosti vaikka mammaa hieman jännitti miten esiintyminen suoraan "pystymetsästä" sujuu. Tuloksena EstJW-07- titteli ja JunSerti. Oli mokoma vielä PN4.
Muffin sijoittui narttujen toiseksi serkkutytön jälkeen vara-CACIB'in kera.
Touch urosten neljänneksi.

Reissu oli kovin mukava, matkaseura vielä mukavampi ja ruoka hyvää... Mitä sitä muuta voisi vielä toivoa?!!

Suuret kiitokset matkaseuralle! Mukana olivat Annika ja Mosse, Maarit ja Gala, Mia ja Voltti Vääränrotuinen (aivan hurmaava aussipoika), Satu, Saimi, Muffin & Touch.

3 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Loistava idea tämä blogi!!

Onnittelut täältä kanssa kaikille Virossa pärjänneille. Uskomatonta, että lihaskimppu-Saimistakin on tullut jo tuommoinen kehähirmu :) Tainnut tulla äitiinsä..
Meillä oli myös mukava viikonloppu mökillä Turengissa Aunen ja Oilin kanssa, kun saatiin Buffer-äippä mukaan. Buble on niin kova uimamaisteri, että oksat pois. Kävipä mökillä piipahtamassa myös Putte alias Herra Putkonen Mikon kanssa. Kyllä siinä oli tohinaa rannassa neljän Bullgrinsin kanssa!
Eilen käytiin Sadulla treenailemassa Oilin ja Aunen kanssa, olipa huippua tavata myös herra Onni. Aikasta paljon samaa näköä kuin siskossaan:)

Aurinkoisin terkuin,

Viivi (+Saimi+Oili+Lassi)

maarit kirjoitti...

no kiva tällai blogi,ehkä tätikin oppii käyttämään tätä. juu,oli huisin kiva reissu,mia ja mä oltiin täti-ikäisiä joten näiden tyttösten paimennus jäi meille ;-))
miaan teki lähtemättömän vaikutuksen isojen poikien käytös,samassa häkissä ja myös nartut samassa yksiössään, eikä mitään murinoita.gala ja voltti vähän nahisteli ruuasta,mutta gala onkin saanut jo pennusta aussie-tartunnan :-) olisiko kiinnostusta rauniotapaamiselle? voisin järkätä jonkun lauantain jos haluaisitte?
maarit ja gala

Viivi kirjoitti...

Heippa!
Tottakai kiinnostaa rauniotapaaminen! Kesä on vaan aika täynnä jo, eli ois hyvä jos pystyisit ehdottelemaan vaikka muutama eri päivää tai jtn..
Huppis tuli muuten tohon edelliseen kommentiin näköjään terkkujen lähettäjäksi Saimi Aunen tilalle..noh vähemmästäkin menee sekasin näiden ruttuturpien kanssa..
-Viivi, Aune ja Oili