keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Tanskaa, Ruotsia ja Skotlannin tuliaisia

Kotona ollaan :-)

Nyt voikin hieman päivitellä matkan kuulumisia. Uskomaton reissu!

Starttasimme Katin, Pimun, Mollan, Liisan ja Melvinin kanssa aamuyöstä viime keskiviikkona kohti Turkua. Ehdimme loistavasti ulkoiluttaa koirat ennen laivan lähtöä, ehdimme laivaan, lepäsimme, söimme ja kaikki oli loistavasti. Laivan saavuttua satamaan ajoimme iloisesti rampilta alas rutaten auton kyljen ja puhkaisten renkaan. Siihen tyssäsi!

Puhelinrumban jälkeen vakuutusyhtiön SOS-palvelu hoiti meidät hotelliin, kahdella taksilla neljän lehmänkokoisen koiran takia, sekä auton hinauksen.Yö hotellissa sujui hyvin ja koirat olivat oikein malliasiakkaita :-)


Molla ja Kati

Jostain kuman syystä koko Tukholmassa ei tuntunut olevan 17 tuumaista rengasta. Vakuutusyhtiö ei sitä ainakaan löytänyt. Onneksi oma apu on paras apu ja auto hinattiin taas seuraavaan korjaamoon. Me taas otimme taksin. Korjaamon iloinen heppu otti kaikki koiramme vastaan ilman ongelmia ja vietimme siellä viitisen tuntia kunnes pääsimme ajamaan kohti Tanskaa (aivan hurjassa lumimyrskyssä).
Vihdoin perjantaiaamuna saavuimme perille, 1,5 vuorokautta myöhässä. Nukkumaan ei malttanut mennä, vaan uudet perheenjäsenet oli pakko tavata ja rapsutella. Melvin ja Liisa tykkäsivät kovasti uusista vanhemmistaan ja toisinpäin.

Tanskassa saimme nauttia uskomatonta vieraanvaraisuutta Meten ja Imranin luona, sekä me, että Lynn ja Andrew. Koiria meillä oli yhteensä mukana kuusi.
Muutaman mahtavan ja elämysrikkaan päivän jälkeen starttasimme kohti Ruotsia ja Malmön näyttelyä. Molla ja Pimu oli ilmoitettu mukaan geimeihin.
Molla oli ROP ja saavutti Ruotsin, Pohjoismaiden sekä kansainvälisen valionarvon.
Pimu, meidän junnutiikerimme, oli PN2 vara-SERTillä. Aivan mahtava päivä! Olen hyvin hyvin ylpeä molemmista tytöistä! Paljon onnea Kati & Sabina!

Saavuimme takaisin Suomen kamaralle maanantaiaamuna ja pojat kotiutuivat hyvin uuteen kotimaahansa. Olen hyvin onnellinen uusista Bullgrin's jäsenistä! Näistä pojista kuullaan vielä :-)

Bram, Ardhub Im Back With BlackAngus, Ardhub GlenfiddishKiitos seurasta Kati! Harvoin olen ollut mukana yhtä mukavalla, hurjalla ja elämysrikkaalla reissulla! Sinä olet aivan mahtavaa matkaseuraa!

A Huge thank you Mette & Imran for a fabulous holiday and the best company one can get! And thank you Lynn & Andrew for the great company and the best boys ever! They will be very much loved!

1 kommentti:

Riikka kirjoitti...

huh, olipas teillä tapahtumarikas reissu ! Mutta tuliaiset ovat sitäkin hienommat !!! onnea uusista tulokkaista !